Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’escuderia-escola L’H Èxit queda segona en la seva categoria a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme (nova finestra)
04/07/2022 12:00:00
Formació ocupacional

L’escuderia-escola L’H Èxit queda segona en la seva categoria a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

El projecte està impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme i les regidories d’Esports i Joventut de l’Ajuntament

L’escuderia-escola L’H Èxit ha quedat en segona posició a la categoria superstock 600 a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, que s’ha fet aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló.

El grup de vuit joves que participa en el projecte L’H Èxit i s’ha format al Centre de Formació per a l’Ocupació de L’Hospitalet (CEMFO) ha fet les pràctiques donant l’assistència tècnica a l’equip amateur amb l’oportunitat de participar i viure un gran esdeveniment esportiu.

El projecte, impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme i les regidories d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet, s’adreça a joves de 16 a 23 anys interessats en un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu. 

El programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona, consta d’un itinerari formatiu complementari al PFI d'auxiliar de manteniment i reparació de vehicles lleugers, del Pacte local per l’ocupació, de 150 hores estructurades en formacions teòriques, al CEMFO, i les pràctiques realitzades al Circuit de Barcelona-Catalunya durant els entrenaments i la competició.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit aquest cap de setmana la prova, una competició que recull l’herència de les mítiques 24 Hores de Montjuïc, celebrades del 1955 al 1986.

La prova combina una sèrie d’elements que fan de la carrera tot un referent nacional en termes de resistència, amb la participació d’escuderies i pilots amateurs i professionals, amb motocicletes homologades de sèrie destinades a mostrar el seu potencial i dividides en diferents categories.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400