Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Les quotes de les escoles bressol municipals del proper curs 2022-2023, més beneficioses per a les famílies. (nova finestra)
22/07/2022

Les quotes de les escoles bressol municipals del proper curs 2022-2023, més beneficioses per a les famílies.

A partir del proper 1 de setembre, data en què comença el curs escolar per als infants de 0 a 3 anys de les escoles bressol municipals, les famílies que tenen escolaritzats els seus fills i les seves filles en les classes d’I2 (l’anterior P2), no abonaran la quota del servei d’escolarització.

Amb aquesta mesura 360 places dels grups d’I2 de les 6 escoles bressol municipals (d’un total de 616 places) es veuran beneficiades, però les famílies amb infants escolaritzats a I2 continuaran abonant les tarifes dels serveis de menjador i d’acollida.

També, a partir de l’inici del curs escolar 2022-2023 per l'etapa de 0-3, s’aplicaran unes tarifes especials, més reduïdes, per a famílies les quals tinguin acreditada la seva condició de monoparental, nombrosa, famílies amb infants amb necessitats educatives especials, amb infants en acolliment familiar i famílies amb dos o més fills escolaritzats en el centre.

Pel que fa al servei de menjador, es descomptaran 3 euros diaris,  a partir del tercer dia que un infant que utilitza habitualment el servei de menjador, no assisteixi a l’escola per malaltia. Aquest descompte fins ara tenia un import d’1’5€.

Finalment, les quotes “ordinàries”, tant del servei d’escolarització, de menjador i d’acollida que abonen les famílies, continuaran sent les mateixes. Aquestes tarifes no s’incrementen des de l’any 2017.

Totes aquestes mesures s’han contemplat en una nova ordenança reguladora de les tarifes de les escoles bressol municipals, que es preveu que estigui vigent per a l'inici del curs de les escoles bressol.

En el document adjunt, podeu trobar més informació sobre les tarifes recollides en la nova ordenança de preus. Informar-vos també, que des de cadascuna de les escoles bressol municipals s’ha anat informant a les famílies amb fills i filles amb plaça per al curs vinent, de les novetats amb relació a les quotes.

Qualsevol consulta o dubte que tingueu us podeu adreçar a la vostra escola bressol per a ser atesos per l’equip de direcció.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400