Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Espais oberts per oferir a infants i joves activitats gratuïtes durant l’estiu (nova finestra)
03/07/2024 11:00:00
Educació

Espais oberts per oferir a infants i joves activitats gratuïtes durant l’estiu

 Les activitats les dinamitza un equip de professionals d’Itaca

Oferir a infants, joves i famílies més oportunitats de lleure durant les vacances escolars en un clima de convivència és l’objectiu dels Espais oberts per un estiu enriquit, una iniciativa de l’Ajuntament de L’Hospitalet amb el finançament dels fons Next Generation, de la Unió Europea, a través del Ministeri d’Educació i del programa PMOE-PROA+, en el marc del conveni del Pla educatiu d’entorn amb el Departament d’Educació.

Les activitats es desenvolupen de dilluns a diumenge, fins al 26 d’agost, de 17 a 21 hores, als espais exteriors de sis escoles que cobreixen tots els districtes: Sant Josep-El Pi, Santiago Ramón y Cajal, Pompeu Fabra, Pau Casals, Puig i Gairalt, la Marina.

Amb aquest programa d’intervenció socioeducativa, que es desenvolupa per quart any consecutiu, s'amplien els espais d'atenció educativa durant l'estiu.

L’objectiu és oferir una proposta d’activitats extraescolars de qualitat, diversa i equitativa; contribuir a l’èxit educatiu d’infants i joves, i connectar la potència educativa del territori des d’una perspectiva d’educació a temps complet. A més, es vol potenciar el vessant social dels espais educatius; fomentar la participació activa dels col·lectius d’infants i joves; consolidar el sentiment de pertinença amb el territori; promoure el civisme i la convivència, i oferir espais de socialització per a infants i joves.

Per participar en aquestes activitats, d’accés lliure i gratuït, no cal inscripció prèvia ni un compromís d’assistència. Al capdavant hi ha un equip de professionals de l’entitat Itaca, que gestiona l’activitat, a través d’un conveni amb l’Ajuntament. A més hi col·laboren diferents serveis municipals i entitats de la ciutat que ofereixen accions diverses.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400