Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Reconeixement al talent de l’alumnat de L’Hospitalet: 23 mencions d’excel·lència a les PAU 2022 (nova finestra)
07/09/2022

Reconeixement al talent de l’alumnat de L’Hospitalet: 23 mencions d’excel·lència a les PAU 2022

L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit avui al Saló de Plens l’acte de reconeixement als 23 alumnes de L’Hospitalet que han tret una nota igual o superior al 9 en les proves d’accés universitari (PAU) que es van fer al juny. A l’acte també hi han assistit el regidor d’Educació, Innovació i Cultura, David Quirós, i la regidora adjunta d’Educació, Imán Aisa.

Els centres de la ciutat amb millors notes a les PAU han estat Joan XXIII, de Bellvitge, amb 6 alumnes per sobre del 9, i el Col·legi Tecla Sala. “Em sento molt orgullosa de tenir estudiants com vosaltres, joves preuniversitaris de gran talent i amb moltes capacitats. Les vostres notes són el resultat, amb l’ajut dels vostres professors i de les vostres famílies, del vostre esforç i sacrifici, però aquest triomf és vostre. És el reconeixement a la feina ben feta”, ha comentat l’alcaldessa als joves alumnes.

Abans d’aquest acte, l’alcaldessa i el regidor d’Educació han mantingut una videoconferència amb estudiants de la ciutat que fa uns anys van rebre aquest reconeixement. Ha estat un emotiu retrobament amb els alumnes en el qual l’alcaldessa ha volgut seguir la seva evolució i ha pogut comprovar com estan tirant endavant els seus reptes acadèmics amb molt bones notes.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400