Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
09/04/2021

Obertes les inscripcions per al Casal Esportiu Complex Esportiu  Municipal L’Hospitalet Nord: Diversió i esport garantit!

15% DE DESCOMPTE FINS EL 30 DE MAIG

El Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord organitza un nova edició del Casal Esportiu per a infants i joves, del 28 de juny al 30 de juliol,  amb tots els protocols preventius establerts per les autoritats sanitàries però amb la garantia de diversió i esport que ofereixen sempre.

Totes les preinscripcions realitzades entre el 12 d’abril i el 30 de maig tindran un descompte del 15% sobre el preu total (exceptuant el servei d’acollida).

Omple el full d'inscripció, envia'l a la següent adreça de correu electrònic recepciopmlhn@l-h.cat, i automàticament us arribarà la confirmació de l’opció escollida.

Al correu de confirmació,  us indicaran els dies en els que haureu d'anar a la instal·lació per formalitzar el pagament i portar tota la documentació complementària.

Recordeu que les places són limitades!!!!!

Consulta el Fullet Informatiu per a més informació i descarrega la documentació necessària pera formalitzar la inscripció.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400