Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de S’obre el termini de preinscripció a les escoles bressol i a les llars d’infants (nova finestra)
03/05/2023

S’obre el termini de preinscripció a les escoles bressol i a les llars d’infants

L’Hospitalet disposa de 16 escoles bressol, entre públiques i subvencionades amb fons públics

Del 4 al 16 de maig, en format telemàtic, i del 8 al 16 de maig, de manera presencial, les famílies poden fer la preinscripció per a les escoles bressol municipals i les llars d’infants amb fons públics per al curs 2023-2024.

L’Hospitalet disposa de 16 escoles bressol, entre públiques i subvencionades amb fons públics, que ofereixen unes 1.356 places per a infants de 0 a 3 anys i que formen part del procés de preinscripció i matrícula que gestiona l’Ajuntament, amb competències delegades al municipi.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals la integren La Casa de les Flors, La Casa dels Contes, La Casa dels Arbres, La Casa del Molí, La Casa de la Muntanya i La Casa del Parc. Aquests centres atenen un total de 616 infants de 0 a 3 anys.

A més de les municipals, a L’Hospitalet hi ha 5 escoles bressol subvencionades per l’Ajuntament i gestionades per entitats sense afany de lucre, que atenen 368 infants. Es tracta de les llars d’infants Estel Blau i La Gua-Gua i les escoles bressol Nova Fortuny, Garabatos i Patufet.

La ciutat compta també amb tres escoles bressol de la Generalitat, amb 295 places, i dues escoles privades subvencionades pel Departament d’Educació de la Generalitat: Azorín i Ding-Dong, amb 77 places.

A la ciutat hi ha, a més, 19 centres privats que completen l’oferta de 0-3 anys de L’Hospitalet.

Prèviament al període de preinscripció, els centres han fet jornades de portes obertes per donar a conèixer a les famílies les instal·lacions i els seus projectes educatius.

A la pàgina web de les Escoles Bressol: PREINSCRIPCIÓ hi ha tota la informació sobre el procés de preinscripció i un tutorial sobre com fer el tràmit.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400