Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Caminar per la ciutat recorrent Europa (nova finestra)
06/04/2021 10:45:00
Esports

Caminar per la ciutat recorrent Europa

Durant cada etapa, les persones participants rebran informació i receptes de cuina del país.

Coincidint amb les Festes de Primavera, el 19 d’abril es posarà en marxa Oh Europa per L’H!, un programa gratuït per motivar la ciutadania a fer activitat física que proposa un viatge virtual per Europa en sis equips diferents, un per cada districte de L’Hospitalet. La Regidoria d’Esports posa en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu d’incentivar la ciutadania a fer exercici a l’aire lliure sense sortir de la ciutat, en un moment en el qual s’ha reduït la mobilitat, la pràctica esportiva i l’activitat social, alhora que es participa en una iniciativa col·lectiva.

És una activitat apta per a tothom, i registra totes les passes que els participants fan durant tot el dia. En el moment d’inscriure’s al repte, cada participant ha d’escollir el Districte amb el qual participa i posar el seu nom, que no cal que sigui el real, per garantir la privacitat.

Cada persona que hi participi, de manera individual sumarà el seu recorregut al de l’equip/districte al qual s’hagi incorporat, per tal de cobrir col·lectivament la distància de cada etapa per recórrer diferents països del continent. Durant la realització de l’etapa, els participants rebran informació i receptes de cuina del país al qual es dirigeixin. També s’aniran aportant les dades de la classificació i les dades i el repte de l’etapa següent.

Per evitar desigualtats entre equips segons el nombre de participants, per establir la classificació se sumaran els passos dels integrants de l’equip i es dividirà pel recompte d’integrants de l’equip. D’aquesta manera, un equip amb menys membres té les mateixes possibilitats de guanyar que un equip que en tingui més.

Com participar a Oh Europa per L’H!

Aquest repte d’activitat física es desenvoluparà en sis etapes que es faran al llarg de sis setmanes, del 19 d’abril al 30 de maig.

Cada etapa, que dura una setmana, de dilluns a diumenge, comença en una ciutat i acaba en una altra: L’Hospitalet, Marsella, Berna, Venècia, Viena, Varsòvia i Budapest.

L’únic requisit és que els participants disposin d’una polsera de mesurament de l’exercici o una aplicació de fitness, que caldrà sincronitzar amb l’aplicació Biwel o, a través del web app.biwel.es, registrar-se i introduir el codi de validació LHEsport. La inscripció s’ha obert avui i s’allargarà fins al 16 de maig.

Per a aquest repte, únicament són vàlides les polseres/rellotges de les marques Garmin, Fitbit, AppleWatch i Suunto. Pel que fa a les aplicacions, les compatibles són Apple Health, Google Fit i Withings Health Mate i Strava.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400