Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Hospitalet amb el Dia Mundial de la Salut (nova finestra)
07/04/2021 11:15:00
Salut

L’Hospitalet amb el Dia Mundial de la Salut

Enguany, el lema que proposa l’OMS per al Dia Mundial de la Salut és “Construint un món més just i saludable”

La façana de l’Ajuntament llueix una pancarta que recorda que avui, 7 d'abril, se celebra el Dia Mundial de la Salut, en commemoració de l’aniversari de la fundació de l’Organització Mundial de la Salut el 1948.

Enguany, el lema que proposa l’OMS per al Dia Mundial de la Salut és “Construint un món més just i saludable”. La Covid-19 ha tornat a demostrar que algunes persones poden viure una vida més saludable i tenen un millor accés als serveis de salut que d’altres, a causa de les condicions en què neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen. L’OMS anima els poders públics a treballar en els determinats de la salut, facilitant l’accés a béns i serveis fonamentals com ara l’educació o els serveis sanitaris.

A L’Hospitalet des de fa dotze anys celebrem aquest dia, habitualment amb un acte multitudinari al carrer amb tallers d’hàbits saludables i accions que promouen l’activitat física com a font de salut. Aquest any la situació sanitària fa desaconsellable la realització d’actes d’aquest tipus i s’han previst altres activitats de promoció de la salut a través de les xarxes socials, així com la il·luminació de la façana de l’Ajuntament amb una pancarta commemorativa del dia mundial.

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400