Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Aquesta setmana es vacuna les persones més grans de 80 anys amb problemes de mobilitat al seu CAP  (nova finestra)
16/03/2021 11:30:00
Salut / Covid19

Aquesta setmana es vacuna les persones més grans de 80 anys amb problemes de mobilitat al seu CAP

Els més grans de 80 anys amb problemes de mobilitat també seran vacunats al seu CAP

Es recorda a aquest sector de la població que rebrà una trucada del seu CAP per indicar-li dia, hora i lloc de vacunació

Es demana no trucar ni desplaçar-se als ambulatoris per no saturar-los

A L’Hospitalet, el Departament de Salut de la Generalitat vacuna aquesta setmana les persones més grans de 80 anys als seus CAP (centres d’assistència primària) de referència. Les citaran perquè es desplacin a un punt de vacunació: Casal Gent Gran de Can Serra, Hotel HB o CAP corresponent, depenent de la mobilitat de cada persona. Salut preveu poder fer la setmana següent, la del 22 de març, totes les vacunacions als més grans de 80 anys, exclusivament al seu CAP corresponent.

D’altra banda, des d’ahir al vespre s’ha paralitzat la vacunació amb AstraZeneca a tot Espanya durant 15 dies, en espera que l’Agència Europea del Medicament (EMA) faci una investigació per determinar si es continua o no amb la seva administració. A Catalunya aquesta setmana estava previst aplicar­-la a un total de 127.000 persones menors de 55 anys i pertanyents a les professions essencials, com professorat i policia.

Per a més informació, es pot consultar el web https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400