Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Alumnes de batxillerat exposen els seus treballs en les 22es Jornades Científiques i Tecnològiques (nova finestra)
26/05/2022

Alumnes de batxillerat exposen els seus treballs en les 22es Jornades Científiques i Tecnològiques

Es premiaran els millors treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat de centres educatius públics i concertats de la ciutat

El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala acull aquest matí l’exposició oral dels treballs que opten als premis de les 22es Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat de L’Hospitalet, que organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet i que són obertes a tots els centres d’educació secundària de la ciutat.

En total, durant el termini de recepció, es van presentar 43 treballs de recerca dels quals s'han seleccionat 30 treballs, de 10 instituts públics i centres concertats, per l'exposició oral d’aquest matí.

Les Jornades Científiques i Tecnològiques són una experiència important en la formació de l’alumnat de batxillerat, com a part de l’exercici de la ciutadania activa. El programa té el suport i la implicació dels tutors i de les tutores dels centres educatius.

Els objectius principals de les Jornades són crear un espai a la ciutat que estimuli la recerca, reconèixer la tasca del professorat de secundària, afavorir l’intercanvi d’experiències entre els centres educatius i impulsar la recerca com a via cap a estudis superiors.

S’atorgaran premis en set apartats:

  • Ciutat, als que aportin un major coneixement de L’Hospitalet.
  • Igualtat, als que fomentin la cultura de la igualtat de gènere.
  • Sostenibilitat, als relacionats amb qüestions ambientals.
  • Experimental, en els àmbits de les ciències experimentals, naturals i matemàtiques.
  • Tecnològic, als relacionats amb la robòtica, l’electrònica, etc.
  • Expressió, sobre el llenguatge, arts visuals i plàstiques, música, comunicació, etc.
  • Social, en els àmbits de la història, geografia, economia, filosofia, etc.

El primer classificat de cadascun d’aquests àmbits rebrà un premi de 500 euros. També es lliuraran 4 segons premis de 250 euros cadascun i un premi especial de 500 euros a un dels centres educatius participants.

Els premis de les 22es Jornades Científiques i Tecnològiques de L’Hospitalet es lliuraran el 17 de juny.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400