Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Auditori Barradas reformatVeure imatge de L’Auditori Barradas millora l’accessibilitat, la seguretat i el confort (nova finestra)
29/07/2022 11:00:00
Equipaments culturals

L’Auditori Barradas millora l’accessibilitat, la seguretat i el confort

S’han substituït i redistribuït les butaques de la sala, s’ha renovat el paviment, s’ha actualitzat el sistema d’evacuació i s’ha millorat la recepció auditiva i l’espai per a les persones amb diversitat funcional. Els treballs de renovació de l’auditori s’han fet en tres mesos i han tingut un cost de 116.160 euros

L’Auditori Barradas ha millorat substancialment l’espai de la seva sala d’actes i activitats culturals amb els treballs de reforma que s’han fet en els darrers mesos. El projecte ha tingut per objecte millorar l’accessibilitat, la seguretat i el confort de l’auditori de la rambla de Just Oliveras, on s’ofereix una programació anual de música i altres activitats escèniques, a més de conferències i diversos actes ciutadans.

La reforma de la sala, de 198 m2, ha inclòs la substitució de totes les butaques i la seva redistribució —que incorpora la creació d’un passadís central—, per ampliar la distància entre seients i aconseguir un major confort, i millorar la visibilitat dels espectadors.

El nou aforament és de 226 butaques, amb quatre zones reservades a persones que es desplacin amb cadira de rodes i l’adaptació de l’espai a les seves necessitats de mobilitat. A més, s’ha incorporat un bucle inductiu magnètic per millorar la recepció dels assistents que utilitzin aparells auditius i s’ha instal·lat senyalització cognitiva per a les persones amb diversitat funcional.

Entre altres treballs, també s’ha substituït el terra de moqueta per un paviment més adient, salubre i adaptat a l’ús intensiu de l’auditori, i s’han incorporat arrambadors al perímetre de la sala, protectors de las parets laterals.

Les millores també inclouen el sistema d’evacuació de la sala en cas d’incendi, amb la revisió, actualització i instal·lació dels senyals i els elements tècnics necessaris, com ara llums d’emergència i sortida i balises.

Les obres de reforma de l’Auditori Barradas s’han fet en tres mesos i han tingut un cost de 116.160 euros.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400