Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
06/05/2021 10:50:00
Digitalització

L’Hospitalet, entre els deu ajuntaments que més han destacat en la transformació digital durant el 2020

 L’Ajuntament rep una de les distincions que atorga el Consorci Administració Oberta de Catalunya

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha rebut per primera vegada un reconeixement com a administració oberta per estar entre els deu ajuntaments de més de 50.000 habitants que han destacat pel que fa a la seva transformació digital.

L’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2020 va tenir  lloc ahir vespre a la Casa Golferichs, de Barcelona, en format mixt: presencial i telemàtic, per part dels ajuntaments distingits. Per part de l’Ajuntament de L’Hospitalet, va rebre la distinció el primer tinent d’alcaldia de Planificació estratègica i econòmica, Joventut i Esports, Francesc Belver.

Aquesta és ja la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l’AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Aquests reconeixements es donen d’acord amb l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals.

L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant en l’àmbit estatal com europeu, que avalua amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

En el següent enllaç es poden consultar els indicadors de L’Hospitalet, marcant el municipi https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiOTA1OWI4MmEtMzM2ZC00MGZhLWExMTctODllNTA4MDhkMjZlIiwidCI6IjM3YThhMGI5LTE4NzQtNGU1ZC1iMWY1LTExMDQwYzFjMDdmYyIsImMiOjl9
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400