Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Les escoles Pau Sans i Pau Casals visiten l'exposició "Teixint identitats" en el marc del projecte Tàndem (nova finestra)
24/01/2020

Les escoles Pau Sans i Pau Casals visiten l'exposició "Teixint identitats" en el marc del projecte Tàndem

Teixint Escola amb el Centre d'Art Tecla Sala
Aquest dimecres, 22 de gener, la comunitat educativa i en especial les  famílies de les escoles Pau Casals i Pau Sans van gaudir d'una tarda d'"Art", al Centre d’Art Tecla Sala.

Les activitats proposades, en el marc del programa Tàndem que totes dues escoles estan realitzant amb el Centre d'Art, va consistir en la visita a l'exposició "Teixint identitats", i la participació en tallers relacionats al voltant de l'art i les possibilitats del tèxtil adreçats a grans i petits.

Durant la visita, tant les famílies com els nens i les nenes de l'escola Pau Sans van poder trobar els seus deures de Nadal, "Aquest Nadal cosir serà el millor regal, 2020" convertits en una obra col·lectiva (Patchwork) que va estar exposada al Centre d'Art.


FEM TÀNDEM L'H és un projecte de singularització de les escoles públiques de L'Hospitalet mitjançant un element d'excel·lència del camp de les arts, la cultura i les ciències. Vol desenvolupar la funció educativa de la cultura enfortint els vincles i la col·laboració dels equipaments culturals amb les escoles públiques de L'Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400