Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Campanya informativa dels agents cívics sobre la correcta gestió dels residus als comerços (nova finestra)
02/12/2022 13:05:00
Aliança per la Convivència

Campanya informativa dels agents cívics sobre la correcta gestió dels residus als comerços

L’objectiu és millorar l’ús dels contenidors i la recollida selectiva de les deixalles que generen els establiments. Es visitaran 1.200 petits comerços de la ciutat durant la campanya de Nadal i el primer trimestre de 2023.

L’equip d’agents cívics de L’Hospitalet ha iniciat una campanya informativa als comerços de la ciutat sobre la normativa que recull els drets i les obligacions respecte a la recollida selectiva i la gestió dels residus que generen.

Es visiten comerços d’alimentació i venda al detall (fruiteries, carnisseries, peixateries, forns de pa...), petits supermercats que venen fruites, verdures i carns, i altres tipus d’establiments com perfumeries, drogueries o estancs.

L’actuació coincideix amb la campanya de Nadal i continuarà durant el primer trimestre de 2023. L’objectiu principal és millorar l’ús dels contenidors de la ciutat, així com informar i responsabilitzar els comerciants de la correcta gestió de les deixalles i les restes que generen els seus establiments.

A més, es recolliran les peticions i dificultats que tenen els comerciants a l’hora de fer una gestió dels residus responsable i dins dels paràmetres que estableix la normativa.

En la visita als establiments, els agents cívics lliuren als comerciants informació diversa, entre la qual hi ha un fullet de l’Aliança per la Convivència sobre la correcta gestió dels residus, la recollida selectiva i la recollida de mobles i estris vells.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400