Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
11/02/2021

El Poliesportiu Santa Eulàlia renova part dels seus serveis

Des de l’agost passat, quan l’Ajuntament va recuperar la gestió directa de la instal·lació, s’han introduït diverses millores en el Poliesportiu de Santa Eulàlia. Així, s’ha renovat el subministrament d’aigua calenta sanitària als vestidors d’abonats, amb la instal·lació de dos acumuladors i una caldera nous. També s’han renovat les dutxes d’aquests vestidors. D’altra banda, s’ha dotat la instal·lació esportiva d’una nova maquinària de neteja i s’han renovat els filtres de la piscina, una bomba mescladora i els eixugamans de paret.

El Poliesportiu de Santa Eulàlia està implantant també el sistema de control d’accés, que ja funciona a la resta d’instal·lacions de gestió directa, a través de polseres personals que, d’altra banda, ha obligat a adaptar el sistema informàtic. La inversió global en totes les millores supera els 100.000 euros.

Els poliesportius municipals són espais segurs i saludables que han estat totalment adaptats per a la pràctica d’esport amb totes les mesures de prevenció tant per a les persones usuàries com per al personal de les instal·lacions.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400