Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de 18 de maig, Dia Internacional dels Museus (nova finestra)
13/05/2022

18 de maig, Dia Internacional dels Museus

El Dia Internacional dels Museus se celebra cada any el 18 de maig. L'objectiu d'aquesta jornada és promoure i difondre la cultura i reconèixer el paper important dels museus per al desenvolupament de la societat.
Són nombroses les activitats que s'organitzen amb motiu d'aquesta cita durant el dia 18 o els propers dies, però potser la més coneguda és la Nit dels Museus.
Durant aquesta jornada els museus estenen el seu horari de visites i, a més de les exposicions habituals, organitzen activitats addicionals.
El Museu de L’Hospitalet s’uneix a aquesta iniciativa i durant la nit del dissabte 14 de maig, a partir de les 18 h. i fins a la 1 h, es podran visitar les exposicions i propostes culturals de Casa Espanya, L’Harmonia, Can Riera i el Centre d’Art Tecla Sala.

Aquest any es commemora, a més, el 50è aniversari del Museu de L’Hospitalet i ho celebra presentant l’exposició LH 50/50. 50 objectes per a 50 anys, on es mostren 50 peces heterogènies estretament vinculades amb la ciutat i amb la seva història i evolució.

Des dels geoportals es pot accedir a la localització dels diferents museus de la ciutat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400