Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Torna la Cursa Nocturna de L’Hospitalet (nova finestra)
13/05/2022 11:30:00
Esports

Torna la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

A l’arribada hi haurà activitats, a banda del lliurament de guardons, com ara concerts i activitats infantils, i tampoc no hi faltarà la tradicional fideuà

El tret de sortida de la 12a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet es donarà demà dissabte, 14 de maig, a les 20.30 hores a la plaça d’Europa en una edició que recupera la força i tots els elements que l’han caracteritzada des del seu inici.

La pandèmia va fer que la Cursa Nocturna no es disputés l’any 2020. El 2021 es va traslladar a l’octubre i amb un format adaptat a les mesures de prevenció vigents en aquell moment i, entre d’altres, sense les activitats habituals a l’arribada dels corredors.

Avui, divendres, de 12 a 21 hores, i demà, dissabte, de 10 a 18.30 hores, es fa la Fira de la Cursa al centre comercial Gran Via 2, en la qual les persones inscrites podran recollir el dorsal, la samarreta i la bossa de la Cursa a la sala Aparca2.

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible per a tothom, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb la plaça d’Europa com a punt de sortida i arribada. També hi haurà curses infantils, per als menors de 14 anys, entre les 18 i les 20 hores.

Al llarg del recorregut hi haurà avituallament d’aigua i música en directe amb grups d’alumnes de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA).

A l’arribada hi haurà activitats, a banda del lliurament de guardons, com ara concerts i activitats infantils, i tampoc no hi faltarà la tradicional fideuà.

La causa solidària d’aquest any està destinada a la creació d’espais de benestar per als professionals de l’Hospital de Bellvitge, que han tingut un paper fonamental durant la pandèmia. De cada inscripció a la cursa es destina un euro a la causa solidària. També hi ha un dorsal 0 per a qui hi vulgui contribuir.

La inscripció, d’11 euros, inclou una samarreta tècnica, servei de guarda-roba (al centre comercial Gran Via 2, de 18.30 a 23 hores) i dutxes (al Camp Municipal de Futbol Provençana, de 21 a 23 hores), avituallament, assegurança d’accidents i accés a les activitats programades, entre d’altres.

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el patrocini del centre comercial Gran Via 2, Aigües de Barcelona, Autovio, Aedas Homes, Decathlon i Varta.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400