Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Noves grades pel Camp Municipal de Futbol Can Buxeres (nova finestra)
15/01/2024

Noves grades pel Camp Municipal de Futbol Can Buxeres

El Camp Municipal de Futbol Can Buxeres millora les seves instal·lacions amb la substitució de la grada metàl·lica actual per una de nova de formigó amb capacitat per a 156 espectadors. Les obres han començat aquesta setmana, tenen una durada prevista de quatre mesos i un cost de 218.254 euros.

El camp on hi juga el Club de Futbol Can Buxeres compta actualment amb una grada metàl·lica desmuntable de 24 metres de longitud i tres fileres de seients, que té capacitat per a pocs espectadors. L’objectiu del projecte és ampliar l’aforament amb la substitució d’aquesta estructura per una de nova de formigó armat, situada en la mateixa posició de la graderia actual però amb una major profunditat i alçada.

Es construiran quatre mòduls de grades amb cinc nivells d’alçada i dos mòduls d’escales situades a cada lateral per accedir-hi, amb una amplada total de 22,5 metres i una superíficie de 129 metres quadrats. A sota s’hi habilitaran quatre magatzems per guardar material esportiu, de 24 metres quadrats cadascú.

A l’últim nivell de la grada s’ha projectat una plataforma per poder-hi instal·lar una càmera de televisió. A més, la nova graderia tindrà una línia d’enllumenat d’emergència per ser utilitzat en cas d’evacuació i l’estructura permetrà que en un futur les grades es puguin ampliar lateralment.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400