Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
18/05/2021 12:00:00
Formació

Nova edició del programa Les dones construeixen

En el marc de Treball als barris-zona nord, el programa aposta per fomentar la presència femenina en el sector laboral de la construcció

L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, posa en marxa la tercera edició de Les dones construeixen, un projecte que ofereix formació en el sector de la construcció a dones en situació d’atur residents a la zona nord de la ciutat.

El curs l’impartirà la Fundació Laboral de la Construcció i permetrà formar 15 dones en la instal·lació de plaques de cartró i guix laminat. L’itinerari consta de continguts teoricopràctics que permetran a les participants, un cop finalitzin el curs, rebre el certificat de professionalitat de nivell 1 d’operacions bàsiques de revestiments lleugers i tècnics en construcció.

Les dones construeixen és un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Aquest programa forma part de les accions definides al Pacte de ciutat que l’Ajuntament està duent a terme per seguir apostant per la presència femenina en sectors laborals com el de la construcció i aconseguir així generar oportunitats d’ocupació a la ciutat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400