Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
07/04/2021 12:30:00
Equipaments esportius

Noves pistes de petanca al barri de Gornal

Es construeixen al solar annex al Camp Municipal de Futbol Gornal

El barri de Gornal comptarà pròximament amb unes noves pistes de petanca, que s’estan construint al solar annex al Camp Municipal de Futbol Gornal, on actualment n’hi ha unes de provisionals. Anteriorment s’havia renovat el tancament d’aquests terrenys, de 2.500 metres quadrats, delimitats per les avingudes de Vilanova i de Carmen Amaya, i el carrer de l’Aprestadora, on també s’ha habilitat un correcà de 700 metres quadrats.

Les noves instal·lacions per a la pràctica de la petanca ocuparan una superfície de 1.372 metres quadrats, amb una zona de pistes de 508 metres quadrats. Hi haurà dos grups de quatre pistes de petanca de competició, de 15x16 metres cadascun, amb accés des de l’avinguda de Carmen Amaya. Els treballs, que han començat aquesta setmana, s’inicien amb el condicionament i la neteja del solar.

Les pistes tindran un paviment de sauló, un acabat amb sorra garbellada i un sòcol de tauló de fusta. L’espai serà il·luminat amb projectors tipus led sobre sis columnes de 10 metres d’alçada. Els treballs també inclouen la instal·lació del sistema de recollida d’aigües i el drenatge de les pistes.

El projecte de construcció de les noves pistes de petanca al barri de Gornal té un pressupost d’adjudicació de 89.180 euros i un termini d’execució previst de tres mesos.

El nou equipament serà l’escenari de les competicions del Club Deportivo Petanca Gornal.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400