Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Tancament del projecte Les dones construeixen (nova finestra)
21/06/2021 11:10:00
Ocupació

Tancament del projecte Les dones construeixen

Algunes de les dones que han participat en aquesta edició del programa ja han trobat feina

Aquest matí, l’equipament municipal Gornal Activa ha acollit el lliurament de diplomes de les alumnes que han participat en la tercera edició de Les dones construeixen, un projecte que ofereix formació en el sector de la construcció a dones en situació d'atur residents a la zona nord de la ciutat.

El curs ha ofert aprenentatges teòrics i pràctics que han permès a les alumnes formar-se en la instal·lació de plaques de cartró i guix laminat. Segons l’Observatori Industrial de la Construcció, a Catalunya hi ha 22.000 dones ocupades en el sector de la construcció (dades de l’any 2020). Algunes de les dones que han participat en aquesta edició del programa ja han trobat feina.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris. Cal destacar que és possible gràcies a la col·laboració establerta entre el SOC i l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Fundació Laboral de la Construcció.

Les Dones Construeixen forma part de les accions definides al Pacte de Ciutat que l’Ajuntament està duent a terme per seguir apostant per la presència femenina en sectors laborals com el de la construcció i aconseguir així generar oportunitats d’ocupació a la ciutat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400