Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Els alumnes de l’Escola Pau Sans mostren a les famílies la feina que han fet amb la col·laboració del Centre d’Art Tecla Sala dins el programa Fem Tàndem (nova finestra)
28/04/2022

Els alumnes de l’Escola Pau Sans mostren a les famílies la feina que han fet amb la col·laboració del Centre d’Art Tecla Sala dins el programa Fem Tàndem

Les famílies de l’Escola Pau Sans, de Sant Josep, visitaran dissabte el Centre Cultural Tecla Sala per conèixer de prop la feina que els nens i nenes del centre fan al llarg de tot el curs dins el programa Fem Tàndem, que desenvolupa l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Al llarg dels darrers dos trimestres del curs, tot l’alumnat de l’Escola Pau Sans, des de P3 fins a 6è de primària, ha visitat l’exposició “Redonda redona” i ha fet activitats relacionades amb la mostra, de l’artista Alberto Peral i que es pot visitar fins al 15 de maig al Centre d’Art Tecla Sala.

El professorat del centre també ha assistit a una sessió formativa que va incloure una visita a l’exposició amb l’artista, amb el qual va poder abordar el procés creatiu, entre altres.

Dissabte, 30 d'abril, serà el torn de les famílies, que visitaran el Centre d'Art Tecla Sala per conèixer el projecte Fem Tàndem i la feina que han fet els infants, alhora que s’apropa la tasca de l’equipament a les famílies i es crea comunitat a través de l’art.

L’activitat de dissabte es farà en dos grups que visitaran el Centre d’Art a les 17 i a les 18.30 hores, respectivament, que estaran acompanyats dels seus fills i filles i d'una educadora.

El programa Fem Tàndem L’H té com a objectiu desenvolupar la funció educativa de la cultura mitjançant la col·laboració d’equipaments culturals i científics, institucions o entitats amb els centres públics per portar a terme projectes dins el currículum acadèmic que contribueixin a millorar l’èxit educatiu. Són activitats singularitzades sobre temàtiques en les quals els equipaments estan especialitzats.

La pràctica totalitat dels centres educatius de la ciutat disposen del programa Fem Tàndem LH, que du a terme la Regidoria d’Educació, Innovació i Cultura.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400