Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Oficina d’Entitats assessora els clubs en la justificació de les subvencions (nova finestra)
24/01/2024

L’Oficina d’Entitats assessora els clubs en la justificació de les subvencions

La Masia de Can Riera va acollir el 22 de gener passat una sessió informativa de l’Oficina d’Entitats adreçada als clubs esportius per oferir el seu assessorament en la tramitació de les justificacions de les subvencions municipals rebudes en l’exercici 2023 (concurrència i nominatives).

Aquesta acció s’emmarca en la campanya de suport, impulsada per l’Oficina d’Entitats en col·laboració amb les diverses àrees de l’Ajuntament que atorguen subvencions, que ha inclòs set sessions informatives per àmbits durant el mes de gener i la publicació de quatre guies de suport  elaborades per l’Oficina d’Entitats amb l’objectiu de facilitar el tràmit a les entitats. A més, en els casos en què sigui necessari, s’ofereix assessorament individual.

El tràmit per presentar les justificacions, en el cas de les subvencions atorgades en el marc de les diverses convocatòries de l’Ajuntament, ja està obert a la seu electrònica i estarà vigent fins al 15 de febrer de 2024.

L’Oficina d’Entitats, en funcionament des del 17 d’abril de 2023, té com a missió fomentar un sector associatiu de L’Hospitalet fort, amb capacitat i recursos per fer front als reptes socials i associatius actuals. Per fer-ho, ofereix informació, assessorament i formació al sector associatiu per tal de dinamitzar i enfortir el treball de les entitats de la ciutat i promoure els valors de la participació com a motor de transformació.

Del 25 de gener al 21 de febrer de 2023, les entitats de la ciutat, en el marc de diverses convocatòries, van poder demanar subvencions per a la realització d’accions o projectes d'utilitat pública, d'interès social o de promoció d'una finalitat pública. L’Ajuntament va atorgar en el marc de les diverses convocatòries  un total de 2.872.395,92 euros repartits entre 178 projectes, que ara cal justificar.

Les convocatòries de concurrència competitiva de l’any 2023 varen ser: Cultura, Comerç, Mercats Municipals, Esports, Música en Viu, Districte Cultural, Cooperació Internacional, Àmbit del Lleure, Benestar Social i Diversos Àmbits.

Les justificacions han d’acreditar que s’han complert les condicions i els objectius de l’acció o projecte i, d’altra banda, que els diners públics rebuts per l’entitat beneficiària s’han aplicat correctament i s’han destinat íntegrament a l’acció o projecte al qual es va atorgar la subvenció.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400