Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
06/04/2021
Apunta’t a l’equip del teu barri i aconsegueix fer més passes que la resta

Oh Europa: Participa en un repte de passes i recorre Europa a través d’un viatge virtual

El viatge comença el 19 d'abril!!!!

Per evitar desigualtats entre equips segons el nombre de participants, per establir la classificació se sumaran els passos dels integrants de l’equip i es dividirà pel recompte d’integrants de l’equip.

D’aquesta manera, un equip amb menys membres té les mateixes possibilitats de guanyar que un equip que en tingui més.

Com participar a Oh Europa per L’H!

Aquest repte d’activitat física es desenvoluparà en sis etapes que es faran al llarg de sis setmanes, del 19 d’abril al 30 de maig.

Cada etapa, que dura una setmana, de dilluns a diumenge, comença en una ciutat i acaba en una altra: L’Hospitalet, Marsella, Berna, Venècia, Viena, Varsòvia i Budapest.

L’únic requisit és que els participants disposin d’una polsera de mesurament de l’exercici o una aplicació de fitness, que caldrà sincronitzar amb l’aplicació Biwel o, a través del web https://app.biwel.es, registrar-se i introduir el codi de validació LHEsport. La inscripció s’ha obert avui i s’allargarà fins al 16 de maig.

Per a aquest repte, únicament són vàlides les polseres/rellotges de les marques Garmin, Fitbit, AppleWatch i Suunto. Pel que fa a les aplicacions, les compatibles són Apple Health, Google Fit i Withings Health Mate i Strava.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400