Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El millor twirling europeu se cita a L’Hospitalet (nova finestra)
23/04/2024

El millor twirling europeu se cita a L’Hospitalet

El Complex Esportiu L’Hospitalet Nord acollirà del 17 al 19 de maig el 10è Open Internacional de Twirling Ciutat de L’Hospitalet, amb una participació rècord de més de 400 esportistes de 29 clubs de 9 països europeus.

El Club Twirling L’Hospitalet organitza un any més aquesta competició, referent nacional i internacional d’aquesta disciplina i que en cada edició ha anat augmentant el nombre d’esportistes i clubs participants.

L’Open comptarà amb la participació de clubs d’Alemanya, Eslovènia, França, Itàlia, Anglaterra, Països Baixos, República Txeca, Suècia i Espanya.

Aquest any, la duració s’allarga un dia per donar resposta a l’increment de participants i a la voluntat que els esportistes tinguin prou temps per concentrar-se abans de les seves actuacions.

Per segon any consecutiu, l’Open té una modalitat inclusiva per contribuir a difondre aquesta disciplina entre les persones amb discapacitat.

Les competicions començaran el divendres 17 de maig a les 16.15 hores i es perllongaran durant tot el cap de setmana, fins al diumenge a la tarda.

Més informació al web https://www.openinternacionaldetwirling.es/.

El Club Twirling L’Hospitalet es va fundar l’any 2004 i compta amb 25 esportistes de 5 a 23 anys que participen en diferents competicions d’alt nivell.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400