Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Festes de final de curs a les Escoles Bressol Municipals de L'Hospitalet (nova finestra)
12/07/2021

Festes de final de curs a les Escoles Bressol Municipals de L'Hospitalet

Les Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet al llarg d’aquest mes de juliol estan organitzant les celebracions per acomiadar aquest curs 2020-2021, i molt especialment per celebrar la graduació dels i les alumnes dels grups de 2-3 anys, que fan el pas al segon cicle de l’educació infantil el proper curs.


Tots aquests actes de celebració per acomiada el curs, s’estan programant, seguint les instruccions publicades en el DOGC, núm. 8432 de 12 de juny de 2021, en relació a les celebracions de festes i comiats de final de curs.


El curs 2020-2021 ha estat especialment atípic per les adaptacions que s’han dut a terme degut a la pandèmia per la Covid-19. Al llarg de tot el curs s’ha trobat a faltar, especialment, la participació de les famílies en les activitats i propostes de les escoles bressol de forma presencial, essent un del tret característic d’aquesta etapa educativa.


Amb les celebracions de final de curs els infants poden  gaudir,  amb la presència dels seus familiars més propers, de l’entrega de les orles o d’un record de final de curs, berenars individualitzats, diferents activitats de joc i música, etc.


Cal tenir present que la proposta de les celebracions de final de curs es pot veure modificada degut als possibles canvis provocats per la situació de la pandèmia de la Covid-19 i  les recomanacions actualitzades del PROCICAT.


Calendari dels actes de final de curs proposats per les Escoles Bressol Municipals de L’H (són actes tancats per a les Escoles Bressol Municipals i famílies dels infants):

ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DATES GRUPS
La Casa del Molí

6 de juliol

8 de juliol

2-3 anys
La Casa dels Contes 16 de juliol 2-3 anys
La Casa dels Arbres

16 de juliol

23 de juliol

2-3 anys
La Casa del Parc

26 de juliol

27 de juliol

28 de juliol

29 de juliol

2-3 anys
La Casa de les Flors

Ja es van realitzar la setmana del 12 al 16 de juny

Tots els grups. Sense famílies
La Casa de la Muntanya

28 de juny

29 de juny

30 de juny

1 de juliol

2 de juliol

Tots els grups

 

Les Escoles Bressol Municipals estan obertes fins a finals de juliol.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400