Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Pròxima obertura de la piscina exterior de les Piscines Municipals (nova finestra)
29/05/2024

Pròxima obertura de la piscina exterior de les Piscines Municipals

Al mateix temps que la piscina exterior, reobriran els vestidors masculins

En les pròximes setmanes és previst que reobri la piscina exterior de les Piscines Municipals de L’Hospitalet. La instal·lació va patir un incendi el passat 28 d’abril que ha provocat greus afectacions en el servei públic que es presta als usuaris i a les usuàries de l’equipament. Al mateix temps que la piscina exterior, reobriran els vestidors masculins. Les instal·lacions d’activitats no aquàtiques es van poder reobrir el 8 de maig, un cop fetes totes les comprovacions de seguretat i reorganitzat el servei.

El foc va afectar la zona de dutxes i els lavabos del vestuari femení i el fum i les altes temperatures van ocasionar desperfectes a la piscina interior. També es van veure afectades algunes instal·lacions de serveis.

Al Ple municipal del 27 de maig passat es va donar compete de la declaració de l’emergència per l’incendi produït a les instal·lacions, la qual cosa permet escurçar els terminis de tramitació de l’expedient i del procediment d’adjudicació del contracte de reparació dels desperfectes, amb l’objectiu que l’equipament torni a estar plenament operatiu com més aviat millor.

Les sales de fitness, d’exercici cardiovascular i d’activitats dirigides estan obertes des del 8 de maig amb el seu horari habitual. En aquests moments no es pot accedir a la zona de vestidors (masculins i femenins) de la planta -1, per la qual cosa en la zona de la cafeteria s’ha ubicat un servei de guarda-roba. Les persones usuàries poden fer ús dels vestidors amb dutxes del Pavelló Municipal Juan Antonio Bastante (carrer de Sant Pius X, 7), situat a 300 metres.

Pel que fa a l’activitat aquàtica, les classes d’aiguagym s’han derivat a altres equipaments esportius municipals. Les persones abonades poden consultar la planificació a l’APP Trainning Gym o al web de les Piscines Municipals.

Les persones abonades poden continuar fent ús de les instal·lacions aquàtiques de la resta de poliesportius municipals de la ciutat, presentant la seva polsera d’accés o les seves dades personals. Fins aquest moment, s’han realitzat més de 14.000 usos per part dels usuaris i usuàries derivats de les Piscines Municipals L’Hospitalet en la resta d’equipaments esportius que es van posar a disposició des de l’endemà de l’incendi.

Pel que fa als cursets de natació, s’han reubicat el màxim de serveis possibles en la resta d’instal·lacions que tenien disponibilitat en els horaris i dies que els grups requerien. També s’han reubicat els entrenaments dels esportistes del Club Natació L’Hospitalet, l’AESE, Neptuno, Triatló Solidari, Triatló L'Hospitalet i AE Bellsport.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400