Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Hospitalet prorroga el dispositiu Operació fred per baixes temperatures fins al 31 de gener (nova finestra)
24/01/2023 10:30:00
Operació fred

L’Hospitalet prorroga el dispositiu Operació fred per baixes temperatures fins al 31 de gener

Aquestes mesures extraordinàries són actives des del passat 17 de gener

L’Ajuntament de L’Hospitalet prorroga el dispositiu extraordinari Operació fred davant la baixada de les temperatures registrades en els darrers dies. El dispositiu es va posar en marxa el passat 17 de gener davant la baixada de temperatures a menys de 5 graus. El dispositiu continuarà actiu fins al 31 de gener a les 9 hores i es podrà prorrogar en funció de la climatologia.

Amb aquesta mesura, l’Àrea d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans vol facilitar un espai d’acollida a les persones sense sostre que es trobin al carrer a la ciutat, en horari nocturn, davant el descens de les temperatures per sota de 5ºC o de circumstàncies climatològiques adverses.

El servei d’acollida es presta al centre residencial d’estada limitada Els Alps, que amplia el nombre de places disponibles en vint-i-cinc més de les habituals, i on es reforça el servei de menjador per oferir sopar i esmorzar a tothom que ho requereixi.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400