Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Comença la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa (nova finestra)
08/02/2021

Comença la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa


Aquesta setmana han començat els treballs d’implantació de la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que té com a objectiu renovar tot l’equipament per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries. El gruix de les obres es realitzarà durant els mesos d’estiu.

El projecte es desenvoluparà en tres fases. La primera afectarà elements estructurals de la instal·lació i anirà dirigida a resoldre patologies i adequar l’edifici a les normatives vigents. Se substituirà la coberta de la piscina i es repararan i impermeabilitzaran les altres cobertes del poliesportiu, s’instal·laran dues escales exteriors d’emergència i es col·locaran noves baranes al recinte, a més de millorar-ne l’accessibilitat.

També en la primera fase, es preveu la construcció de nous vestidors i actuacions relatives a la millora energètica, amb el canvi a enllumenat led en les zones objecte de la intervenció de reforma de l’equipament.

En fases posteriors, s’actuarà en la millora dels vasos de piscina i la nova zona wellness, la redistribució de les sales d’activitats dirigides i dels vestidors per a les persones abonades, inclosa la renovació i adequació a tecnologies més eficients les instal·lacions tèrmiques, producció i distribució d’aigua calenta sanitària i el sistema de climatització, entre d’altres espais.
La primera fase del projecte de remodelació de l’equipament té un pressupost d’adjudicació de gairebé 1,6 milions d’euros i un termini d’execució previst d’aproximadament dotze mesos.

A totes aquestes millores estructurals, s’ha sumat recentment la renovació de les màquines de treball cardiovascular i de força de la sala de fitness, per 37 de noves amb funcionalitats adaptades a les tendències actuals d’aquesta pràctica esportiva: set cintes de córrer, quatre el·líptiques, 14 màquines de plaques (de diferents grups musculars) i 12 bicicletes estàtiques (sis de verticals i sis d’horitzontals). També s’hi han instal·lat 27 nous parells de manuelles amb els seus suports.

El Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa compta amb una superfície de 5.350 metres quadrats i ofereix a les persones usuàries un conjunt de serveis de qualitat. Entre altres, disposa de dues piscines climatitzades (una de 25x12,5 metres i una altra d’iniciació d’11x9 metres), sala de fitness, solàrium, sala d’activitats dirigides i pavelló amb graderies. La instal·lació compta amb més de 1.000 abonats.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400