Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Els Reis Mags ja tenen els patges que els acompanyaran durant la Cavalcada (nova finestra)
30/11/2021 10:10:00
Cavalcada

Els Reis Mags ja tenen els patges que els acompanyaran durant la Cavalcada

L’Ajuntament de L’Hospitalet es posarà en contacte amb les famílies dels infants seleccionats per comunicar el resultat del sorteig i preparar la Cavalcada

En un acte obert a les famílies, s’han triat per sorteig els cognoms d’un infant a partir del qual s’ha confeccionat la llista: els sis primers faran de patges reials a les carrosses dels Reis Mags i els 24 següents ocuparan les places a les carrosses dolces, encarregades de repartir els caramels al llarg del recorregut.

En el sorteig han participat els nens i les nenes de 8 a 11 anys nascuts a L’Hospitalet que havien formalitzat la petició. En l’edició d’enguany s’han rebut 203 peticions. Han quedat fora 29 sol·licituds que no reunien les condicions marcades a les bases. Finalment, han estat 174 els infants que han entrat en el sorteig (113 nenes i 61 nens).

L’Ajuntament de L’Hospitalet es posarà en contacte amb les famílies dels infants seleccionats per comunicar el resultat del sorteig i preparar la Cavalcada.

La rebuda als Reis tindrà lloc a les 17 hores a la plaça de Francesc Macià, a Santa Eulàlia, on pujaran a les carrosses. La Cavalcada sortirà a les 17.30 hores de la plaça de l’Escorça i seguirà els carrers de Santa Eulàlia, d’Enric Prat de la Riba i Major, per arribar a la plaça de l’Ajuntament a les 19.30 hores, aproximadament.

La celebració de la Cavalcada seguirà en tot moment les indicacions que marquin les autoritats sanitàries.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400