Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Noves eines per educar en família. Taller sobre la Criança Positiva (nova finestra)
27/09/2021

Noves eines per educar en família. Taller sobre la Criança Positiva

Taller adreçat a famílies amb infants de 0 a 6 anys

El passat 21 de setembre va tenir lloc la presentació dels tallers sobre "Criança Positiva" amb famílies amb infants de 0-6 anys, a l'Escola Joaquim Ruyra i en col·laboració amb l'Escola de Vida Les Planes-La Florida.

Les diferents sessions del taller amb famílies, "Taller sobre Criança Positiva, noves eines per educar en família" es portaran a terme durant els mesos d'octubre i novembre, i estan promoguts per la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districtre Les Planes-La Florida.

En aquestes trobades podreu compartir amb altres pares i mares amb infants de 0-6 anys, les diferents experiències, es parlarà de les dificultats, expectatives i eines per respondre als reptes educatius de les famílies d'avui.

Durant les 4 sessions ens acompanyaran, guiant el taller i compartint la seva llarga experiències com a professionals del món de l'educació i la psicoloiga, l'Arnau Careta i la Sílvia Blanch de l'espai BES.

  Taller sobre Criança Positiva: Noves eines per educar en família
Quan? Els dimarts 5 i 19 d'octubre, i 2 i 16 de novembre, de 17'30 a 19h
On? a l'Escola Joaquim Ruyra
Dinamitzat per: Professionals de l'espai BES

Ja us podeu inscriure!!

Tallers organitzats per la Xarxa de Criança i Educació 0-6 La Florida-Les Planes, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn 0-20, i del Pla Integral Blocs Florida-Les Planes.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400