Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La Nocturna, més a prop (nova finestra)
20/02/2024

La Nocturna, més a prop

El dissabte 13 d’abril, a partir de les 21 hores, l’entorn de la plaça d’Europa tornarà a vibrar amb una nova edició de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet, un esdeveniment que uneix esport, diversió i solidaritat.

Les inscripcions avancen a bon ritme per participar en una de les dues proves de què consta la cursa: 5 i 10 km, i es poden fer a través del web https://cursanocturnalh.cat/ i de manera presencial als poliesportius municipals Sergio Manzano, de Bellvitge, i Marcel·lí Maneja, del Centre.

Els preus de les inscripcions van dels 11 als 17 euros i inclouen diferents obsequis i serveis de guarda-roba, avituallament, assegurança d’accidents i accés a les activitats programades, entre d’altres.

La solidaritat és un dels trets d’identitat de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet. De cada inscripció es destinarà un euro a una causa solidària, que aquest any es lliurarà a la Gasol Foundation, l’objectiu de la qual és combatre l’obesitat infantil a través de l’esport i l’activitat física, l’alimentació saludable, el descans de qualitat i el benestar emocional.

A més hi ha un dorsal solidari per a qui vulgui contribuir a la causa solidària amb una donació extra de 10 euros.

Participa-hi i gaudeix d’una nit que no oblidaràs!

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400