Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Torna la Cursa Nocturna de L’Hospitalet! (nova finestra)
26/01/2024

Torna la Cursa Nocturna de L’Hospitalet!

La 14a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet es farà el dissabte 13 d’abril, a les 21 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa. La Nocturna de L’Hospitalet és un referent per a les persones habituals d’aquestes proves i, alhora, una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants.

Ja estan obertes les inscripcions per a tothom que vulgui participar en una de les dues proves de què consta la cursa. Les inscripcions es poden fer a través del web https://cursanocturnalh.cat/ i de manera presencial als poliesportius municipals Sergio Manzano, de Bellvitge, i Marcel·lí Maneja, del Centre.

Els preus de les inscripcions van dels 11 als 17 euros i inclouen diferents obsequis i serveis de guarda-roba, avituallament, assegurança d’accidents i accés a les activitats programades, entre d’altres.

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i una altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible per a tothom. També hi haurà, com sempre, curses infantils, per als menors de 14 anys. 

De cada inscripció es destinarà un euro a la causa solidària, que aquest any es lliurarà a la Gasol Foundation, l’objectiu de la qual és combatre l’obesitat infantil a través de l’esport i l’activitat física, l’alimentació saludable, el descans de qualitat i el benestar emocional. Hi ha també, com sempre, un dorsal 0 per a qui vulgui contribuir a la causa solidària amb una donació extra de 10 euros.

La Cursa Nocturna s’inscriu en les iniciatives que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet per promoure l’esport i l’activitat física entre la ciutadania.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400