Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Ja es pot consultar la llista amb la puntuació provisional de les sol·licituds presentades durant la preinscripció (nova finestra)
21/04/2022

Ja es pot consultar la llista amb la puntuació provisional de les sol·licituds presentades durant la preinscripció

Educació Infantil (3-6) Educació Primària (6-12) Educació Secundària Obligatòria (12-16)

Des d’avui, 21 d’abril podeu consultar la llista de sol·licituds presentades durant el període amb la puntuació provisional:

  • Educació Infantil (3-6 anys)
  • Educació Primària (6-12 anys)
  • Educació Secundària Obligatòria (12-16 anys)

La llista de sol·licituds amb la puntuació provisional es publica després de rebre les sol·licituds de preinscripció, els centres estudien totes les peticions rebudes.


Aquesta informació, a banda de trobar-la publicada a l’OME (Web de l’Ajuntament de L’Hospitalet- Educació), també podeu fer la consultar de manera individual, en la web del Departament d’Educació.

(també la trobareu en el document adjunt a aquest apartat)


Per consultar la informació necessites:

  • Document identificador (tipus de document, DNI, NIE, NIF o passaport i número d'aquest document): De la persona que ha fet la sol·licitud de preinscripció.
  • Codi sol·licitud: Codi amb xifres i lletres que identifica la sol·licitud de preinscripció, un cop aquesta s'ha tramitat, i que s'especifica en el resguard de la preinscripció.

Període per presentar reclamacions: del 22 al 28 d'abril de 2022

 

  • Si no estàs d'acord amb la puntuació provisional, o detectes alguna errada o anomalia, pots presentar una reclamació. En la consulta individual trobaràs l'enllaç per presentar-la.
  • Si no pots accedir a la consulta individual o no trobes la sol·licitud a la llista amb la puntuació provisional pots adreçar-te al centre o bé, a l'oficina municipal d'escolarització de L’Hospitalet per demanar informació.

També pots presentar una reclamació mitjançant , en funció del tipus de sol·licitud de preinscripció utilitzada, o bé si vas presentar la sol·licitud electrònica, o bé, si la sol·licitud es va presentar en suport informàtic.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400