Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
09/01/2015
TECLA SALA

Un concert de música contemporània clourà l’exposició “Joaquim Chancho. Dibuixa una línia i segueix-la”

El grup Frames Percussion es dedica al repertori de nova creació
L’exposició “Joaquim Chancho. Dibuixa una línia i segueix-la” s’acomiada del Centre d’Art Tecla Sala el pròxim diumenge, 11 de gener, amb una performance musical protagonitzada pel grup Frames Percussion. El concert tindrà lloc a les 12 hores i es desenvoluparà en tres espais diferents de la sala d’exposicions, propiciant el maridatge de la música contemporània que interpreten amb les diferents obres de Joaquim Chancho.

Els músics presentaran el concert, en el qual interpretaran peces de Tristan Perich i David Lang, i convidaran els espectadors a fer un últim recorregut per l’exposició de Joaquim Chancho mentre s’escolta la música que sonarà als diferents espais.

Frames Percussion és un grup de percussió dedicat al repertori de nova creació, format per destacats percussionistes de l’escena musical del nostre país. Fundat l’any 2013 per Feliu Ribera Riera, Miquel Vich Vila, Rubén Martínez Orio i Ferran Carceller Amorós, va iniciar la seva activitat amb la interpretació d’un ambiciós programa de música postminimalista nord-americana al cicle Noves Músiques, organitzada per Neu Arts i la Fundació Antoni Tàpies.

Frames Percussion representa el talent i el compromís amb la música contemporània de la nova generació de percussionistes i pretén afrontar programes de grans obres del repertori actual, amb una cuidada preparació i el màxim respecte als nous llenguatges compositius.

La mostra “Joaquim Chancho. Dibuixa una línia i segueix-la” ha exposat l’obra sobre paper que l’artista va preparar expressament per a l’espai expositiu de la Tecla Sala. Durant els mesos que ha estat oberta ha rebut més de 5.000 visites, una bona part vinculades a visites guiades i tallers adreçats a tot tipus de públic.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400