Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
16/09/2021

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet torna al calendari runner el proper 9 d’octubre.

El tret de sortida de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet reuneix cada any, des de la Plaça Europa, milers de participants que, aquest any, correran d’acord amb la normativa específica contra la covid-19 per a assegurar-ne la seva seguretat. El recorregut serà de 5K per tal de retrobar l'esperit runner i esportiu amb les màximes precaucions. De tal manera, es podran garantir les sortides per tandes i les distàncies entre runners a la sortida i l’arribada.

El circuit urbà i nocturn, ja emblemàtic, aposta per seguir sent un recorregut planer, amable i assequible per a tot tipus d’esportista. Aquest incentiu a córrer còmodament permet a moltes persones atrevir-se a participar-hi, entrenar, establir bons hàbits de vida saludable, i a atletes experimentats a registrar-hi molt bones marques.

Els serveis que oferirà la organització es complementaran amb els que aportaran els seus principals col·laboradors com el Centre Comercial Gran Via 2. Un any més, Gran Via 2 aposta per l’esdeveniment i la ciutat i acollirà la Fira del Corredor, on els participants podran recollir el dorsal, la bossa i la samarreta i, també, el guarda-roba. A més, hi tindran lloc els entrenaments oficials de la prova. Col·laboradors com Aigües de Barcelona repeteixen la seva estreta vinculació amb la prova i la ciutat. Aquest, aportarà l’essencial avituallament del dia de la Cursa. Per la seva banda, Autovivo esdevé el partner oficial d’Automoció de la prova i serà l’encarregat d’obrir-ne el circuit i marcar el camí de tots els participants.

Inscripcions obertes

El preu de les inscripcions, a partir de 11€, permetrà als participants gaudir de la cursa, elcronometratge i l’assegurança, aconseguir la samarreta tècnica oficial i concórrer a les activitats programades. També es premiarà amb multitud d’obsequis dels col·laboradors a cada participant, dins l’anomenada Bossa de la Nocturna. A més, els participants comptaran amb serveis de cortesia com guarda-roba i avituallament durant i després de la Cursa, amb avituallament sòlid i beguda.

Esport i solidaritat, un vincle imparable

Aquest 2021, l’objectiu de la campanya solidària és posar en valor la tasca de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), una associació sense ànim de lucre que treballa per a ajudar a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Amb aquesta col·laboració es reafirma el caràcter extraesportiu i social d’una prova que les persones participants i la ciutat de L’Hospitalet es poden sentir pròpia.

L’organització dóna 1€ de cada inscripció a l’AFANOC a favor de la lluita contra aquesta
malaltia, a més de promocionar el “Dorsal 0”, un dorsal especial pels participants que
vulguin fer una donació íntegra a l’Associació.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400