Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de 	L’Ajuntament obre 47 expedients sancionadors a bars de la ciutat  (nova finestra)
29/10/2019
Seguretat, convivència i civisme

L’Ajuntament obre 47 expedients sancionadors a bars de la ciutat 

De setembre a mitjan octubre, s’hi han imposat o proposat sancions que arriben a un total de 42.264 euros, i de quatre mesos i un mes de tancament a dos locals
L’Ajuntament de L’Hospitalet continua intensificant les seves actuacions de control dels bars de la ciutat, especialment en horari nocturn i en zones de lleure, per tal de garantir la seguretat i el descans del veïnat, evitar accions incíviques, així com la comissió de possibles delictes.

Així, de setembre a mitjan octubre, s’han obert 47 expedients sancionadors a bars de la ciutat per diversos incompliments, que han suposat la imposició o proposta de sancions que arriben a un total de 42.264 euros. També, dos establiments han estat sancionats amb el tancament del local durant quatre mesos i un mes, respectivament.

Els 11 procediments sancionadors d’activitats afecten bars de l’avinguda de Severo Ochoa, el carrer de Llevant, el carrer del Llobregat, el carrer de Cortada, el carrer de l’Estronci, el carrer de Pere Pelegrí, el carrer de l’Empordà i el passatge de la Pau.

En aquests casos, les infraccions estan relacionades amb incompliments d’horaris, realització d’activitats diferents a la llicència atorgada, incompliments de requeriments de fonts acústiques o excés d’aforament.

Les sancions imposades són de 3.978 euros, 3.002 euros, 900 euros i dues de tancament temporal del local. També es proposen, en els procediments encara no finalitzats, multes que van de 300 euros a 21.904 euros.

Pel que fa als 36 procediments sancionadors per incompliment de la llicència de vetlladors, afecten locals d’arreu de la ciutat, ubicats a la rambla de Just Oliveras, la plaça de la Remunta, l’avinguda del Carrilet, el passatge de Milans, l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, el carrer de l’Estrella, el carrer del Progrés, la travessera de Collblanc, el carrer del Doctor Martí i Julià, la plaça de Francesc Macià i Llussà, la plaça d’Europa, el carrer de la Independència, l’avinguda de Miraflors, l’avinguda de Ponent, l’avinguda de la Primavera, la plaça de la Llibertat, el carrer de l’Enginyer Moncunill, el carrer de les Muses, l’avinguda de Severo Ochoa, el carrer de la Maladeta, el carrer de la Pubilla Cases, el carrer de Sant Pere, l’avinguda d’Europa, el carrer de França, la rambla de la Marina, el carrer de Portugal i l’avinguda de Carmen Amaya.

En aquests casos, les sancions imposades van de 42 euros a 620 euros i, en els procediments encara no finalitzats, es proposen multes que van de 51 a 400 euros.

L’obertura d’aquests expedients sancionadors s’emmarca dins de la campanya iniciada per l’Ajuntament de revisió, denegació i retirada de tots aquells vetlladors que no compleixen les condicions de la llicència atorgada o que tinguin deutes amb l’Administració.

L’Ajuntament manté una vigilància i control del funcionament dels bars de la ciutat, especialment en zones com l’avinguda de Severo Ochoa, arran de les denúncies veïnals per molèsties i actituds incíviques, amb l’objectiu de mantenir el respecte i la bona convivència als barris de L’Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400