Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Auditori Barradas es reforma per millorar-ne l’accessibilitat, la seguretat i el confort (nova finestra)
09/05/2022 11:00:00
Equipaments culturals

L’Auditori Barradas es reforma per millorar-ne l’accessibilitat, la seguretat i el confort

S’inicien els treballs per substituir i redistribuir les butaques de la sala, renovar el paviment, actualitzar el sistema d’evacuació i millorar la recepció auditiva i l’espai per a les persones amb diversitat funcional El projecte té un pressupost de 116.160 euros i un termini d’execució previst de dos mesos i mig

L’Auditori Barradas millorarà substancialment l’espai de la seva sala d’actes i activitats culturals amb els treballs de reforma d’aquest equipament de referència de la ciutat que s’han iniciat aquesta setmana. El projecte té com a objectiu millorar l’accessibilitat, la seguretat i el confort de l’auditori de la rambla de Just Oliveras, on s’ofereix una programació anual de música i altres activitats escèniques, a més de conferències i diversos actes ciutadans.

La reforma de la sala, de 198 m2, inclou la substitució de totes les butaques i la seva redistribució —que incorpora la creació d’un passadís central—, per ampliar la distància entre seients i aconseguir un major confort i millorar la visibilitat dels espectadors.

El nou aforament serà de 226 persones, amb quatre zones reservades a persones que es desplacin amb cadira de rodes i l’adaptació de l’espai a les seves necessitats de mobilitat. A més, s’hi incorporarà un bucle inductiu magnètic per millorar la recepció dels assistents que utilitzin aparells auditius i s’hi instal·larà senyalització cognitiva per a les persones amb diversitat funcional.

Entre altres treballs, també se substituirà el terra de moqueta per un paviment més adient, salubre i adaptat a l’ús intensiu de l’auditori, i s’incorporaran arrambadors protectors de les parets laterals al perímetre de la sala.

Les millores també inclouen el sistema d’evacuació de la sala en cas d’incendi, amb la revisió, l’actualització i la instal·lació dels senyals i els elements tècnics necessaris, com ara llums d’emergència i sortida i balises.

Les obres de reforma de l’Auditori Barradas tenen un pressupost de 116.160 euros i un termini d’execució previst de dos mesos i mig.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400