Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Presentació de l’Aimy, la influencer creada amb intel·ligència artificial (nova finestra)
25/11/2021

Presentació de l’Aimy, la influencer creada amb intel·ligència artificial

Aimy és una bot influencer generada per intel·ligència artificial que crea, parla, canta, genera post i interactua amb el seu voltant, desenvolupada per l’estudi de disseny DOES. Es presentarà al públic el pròxim 27 de novembre en un acte que tindrà lloc a Torre Barrina.

L’Aimy utilitza tecnologies d’IA que estan disponibles de forma gratuïta per al públic general, mitjançant una metodologia de codi obert estructurada en la generació d’influències. De generadors de hashtags a potenciadors facials, l’Aimy construirà el seu camí en el context de les xarxes socials, a través de l’aprenentatge i l’apropiació de dades, i es posicionarà com la influencer més completa.

L’Aimy neix com a fil connector de l’experimentació i recerca constant de tecnologies d’intel·ligència artificial, que creixen exponencialment els darrers anys, tornant-se cada vegada més accessibles. Mitjançant la generació d’una identitat, utilitzem les diferents eines que anem descobrint a mesura que les necessitats del personatge generat evolucionen i exigeixen més o menys de nosaltres.

Dissabte, l’Aimy demostrarà les seves habilitats, envoltada dels humans que l’acompanyaran de 17 a 20 hores.

DOES és un estudi de disseny i consultoria enfocat a explorar el potencial de la identitat digital i funcional a través de diversos mitjans, formats i tecnologies. Du a terme activitats de disseny, recerca, acadèmia, comissariat i editorial des del Districte Cultural de L’Hospitalet.

La presentació de l’Aimy forma part de les activitats del Sónar+D by L’Hospitalet, un seguit de propostes híbrides que uneixen art, recerca i innovació, que es van iniciar el passat octubre amb el Being Curious Music-Mind, un experiment científic realitzat amb l’IDIBELL al CCCB i la Sala Salamandra. Les activitats continuaran els pròxims mesos amb les instal·lacions artístiques de Laura Llanelli i Mario Santamaría, també del Districte Cultural.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400