Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Inici de la nova temporada de música i escena de L’Hospitalet (nova finestra)
29/09/2022 20:30:00
Cultura

Inici de la nova temporada de música i escena de L’Hospitalet

Jorge Blass, Juan Diego Botto, Lluís Coloma Trio, Pedro Guerra, Favino Lorier, Pep Tosar i Emma Vilarasau passaran pels escenaris de la ciutat.

L’Auditori Barradas ha acollit aquest vespre l’acte de presentació de la nova temporada d’arts escèniques i música de L’Hospitalet. A l’acte, de caràcter públic, hi ha assistit l’alcaldessa, Núria Marín, i el regidor d’Educació, Innovació i Cultura, David Quirós.

Maria Esteban ha obert l’acte amb un tast del seu espectacle Voces veladas, on es ret homenatge a dones lletristes i intèrprets de jazz actualment oblidades. A continuació, l’artista Alfonso Mora ha conduït amb humor la presentació de les noves propostes de música i escena del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas.

La presentació ha tingut una vessant audiovisual amb la projecció d’uns vídeos amb els espectacles que veurem durant els pròxims mesos i amb alguns dels artistes protagonistes de la temporada convidant a gaudir de les seves propostes musicals i teatrals.

Durant l’acte, també s’han presentat les reformes que s’han dut a terme a l’Auditori Barradas durant els últims mesos. El punt final l’han posat altres temes del projecte Voces veladas de Maria Estaban.

Jorge Blass, Juan Diego Botto, Lluís Coloma Trio, Pedro Guerra, Favino Lorier, Pep Tosar i Emma Vilarasau són alguns dels noms que veurem a L’Hospitalet aquesta tardor. Les programacions completes de la nova temporada es poden consultar als webs del Teatre Joventut i de l’Auditori Barradas.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400