Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El Museu de L’H participa en una trobada sobre el futur de la gestió patrimonial (nova finestra)
12/05/2023 11:00:00
Cultura

El Museu de L’H participa en una trobada sobre el futur de la gestió patrimonial

Museus de la regió metropolitana sud intercanvien experiències i solucions tècniques

La seu de Can Riera del Museu de L’Hospitalet acull avui, des de les 9.30 hores i fins a les 14 hores, una trobada tècnica dels museus de la regió metropolitana sud, amb l’objectiu de tractar la qüestió de la creació i el manteniment del sistema de reserves amb noves formes de gestió i emmagatzematge.

L’inici de la sessió i benvinguda ha estat a càrrec del director del Museu de L’Hospitalet, Josep Maria Solías. A continuació, la cap del Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya, Sònia Blasco, ha presentat el programa de reserves i les tasques que s’estan duent a terme per part de la Direcció General de Patrimoni Cultural.

La trobada ha continuat amb la intervenció individual de cada museu per explicar la seva realitat quant a les reserves per després debatre obertament sobre previsions, accions i necessitats de futur, amb la finalitat d’extreure’n solucions comunes. El Museu de L’Hospitalet ha compartit la seva experiència per identificar solucions tècniques que facilitin els accessos als fons patrimonials.

Participen en la trobada representants dels municipis de Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Esplugues, Gavà, Martorell, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400