Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
12/03/2021

Tornen les Festes de Primavera amb un programa d’activitats reduït i de petit format

L’edició de 2020 de les Festes de Primavera es va haver de suspendre a causa del confinament decretat per fer front a la crisi sanitària de la Covid-19. La ciutat va viure una PrimaveraLH a través de les xarxes socials sota el lema #acasateva.

Enguany, les Festes de Primavera recuperen el pols, del 22 al 25 d’abril, tot i que amb un programa d’activitats reduït i de petit format per evitar grans concentracions. El programa s’està tancant per adaptar-lo als protocols sanitaris que marquin les autoritats.

Amb tot, les Festes no recuperaran el seu format habitual, ja que algunes de les activitats més multitudinàries no es podran fer i altres es veuran afectades pels criteris restrictius que imposa la situació sanitària. L’objectiu és mantenir l’activitat cultural, el caliu i la tradició d’aquestes dates i s’ha optat per salvar la cita festiva de l’agenda cultural de la ciutat.

Es mantenen els concerts de primavera a La Farga amb aforament reduït, cadires numerades i distància de seguretat. Es podrà, doncs, gaudir de música en directe, amb un cartell encapçalat per Miki Núñez, que omplirà el recinte firal d’energia i bones vibracions el divendres 23, a les 20 h. Per als més petits, es reserva la sessió matinal de dissabte, 24 d’abril, amb l’actuació d’El Pot Petit, a les 12 h, destinat al públic familiar. Finalment, l’encarregat de tancar els concerts serà Miguel Poveda. Una de les veus més destacades i reconegudes del flamenc en l’àmbit mundial pujarà a l’escenari a les 20 h.

Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de The Project, Atrapalo i El Corte Inglés

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400