Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La Fundació Arranz-Bravo inaugura  l’exposició “Muy buenas” (nova finestra)
16/02/2023 13:15:00
Cultura

La Fundació Arranz-Bravo inaugura  l’exposició “Muy buenas”

De l’artista Gorka Pinyol, resident a l’Edifici Freixas del Districte Cultural de L’Hospitalet

La Fundació Arranz-Bravo de L’Hospitalet presenta la primera exposició del pintor Gorka Pinyol (Barcelona, 1987), artista resident a l’espai Entresol Primera de l’Edifici Freixas al Districte Cultural de la ciutat. La inauguració tindrà lloc dissabte, 18 de febrer, a les 12 hores i comptarà amb la presència de l’artista i del comissari de l’exposició, Albert Mercadé.


Pinyol és un artista que s’expressa, de manera obsessiva i estructurada, a través de la pràctica pictòrica. La seva pintura és una temptativa de controlar el caos entròpic natural a l’experiència del viure mitjançant les trames i repeticions, aconseguint una imatge plàstica de tall constructivista i cinètica que és alhora reglada i anàrquica, ordenada i dinàmica.


Sota l’aparença formal del seu treball pictòric s’amaga un artista juganer i desacomplexat, que vol connectar les seves formes amb el món apressat, fluid i sintètic que caracteritza la nostra cultura contemporània.


A partir d’aquesta mirada estructurada i juganera, l’exposició “Muy buenas” proposa una selecció d’obres dels darrers deu anys: des del moment en què s’inicia en la reflexió abstracta i especulativa, a través de trames i repeticions, fins a les darreres obres pictòriques, les quals es complementen amb algun treball tridimensional fet a partir de residus sintètics sobrants de la seva pràctica artística.


L’exposició es podrà visitar fins a l’11 de maig.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400