Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La dissetena edició del Premi L’H Confidencial queda deserta (nova finestra)
21/09/2023 10:00:00
Cultura

La dissetena edició del Premi L’H Confidencial queda deserta

El guardó el convoquen l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’editorial Clandestina BCN

El jurat del premi L’H Confidencial de novel·la negra ha decidit, per unanimitat, declarar deserta aquesta edició, ja que cap original finalista no respon als objectius ni a la qualitat desitjada en la convocatòria d’aquest premi.

En aquesta dissetena edició s’hi van presentar 113 obres aspirants a rebre el premi dotat amb 12.000 euros i la publicació del manuscrit a l’editorial Clandestina BCN, la qual pren el relleu a Roca Editorial, després d’una llarga i fructífera col·laboració.

El jurat està format pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet, la cap de Biblioteques de L’Hospitalet, un representant de l’editorial Clandestina BCN, la directora de la Biblioteca la Bòbila, tres especialistes en novel·la negra i dos lectors del club de lectura de novel·la negra seleccionats per la Biblioteca.

El Premi L’H Confidencial el convoquen l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’editorial Clandestina BCN i el promou la Biblioteca la Bòbila, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d’un fons especial de gènere negre i policíac.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400