Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Ajuntament difon Bones pràctiques turístiques (nova finestra)
18/07/2022 13:45:00
Turisme

L’Ajuntament difon Bones pràctiques turístiques

Es difon a través dels diferents mitjans publicitaris en línia i també se n’ha editat un tríptic en 3 idiomes 

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha editat el tríptic Bones pràctiques turístiques amb l’objectiu de convidar els visitats de la ciutat a conèixer la cultura, la gastronomia, les tradicions i el comerç de proximitat d’una manera respectuosa amb el medi ambient, utilitzant mitjans de transport sostenibles i fent un ús responsable dels allotjaments.

La ciutat disposa d’una àmplia oferta hotelera que es complementa amb una gran varietat de propostes gastronòmiques, un ampli teixit de comerç de proximitat, museus, galeries d’art i esdeveniments culturals i tradicionals amb actes al llarg de tot l’any.

Aquesta guia es difon a través dels diferents mitjans publicitaris en línia i també se n’ha editat un tríptic en 3 idiomes —català, castellà i anglès—, que estarà a disposició dels visitants en els diferents allotjaments turístics de la ciutat i en altres punts de referència destacats, com ara museus, centres culturals, etc.

Aquesta acció forma part del compromís municipal d’avançar en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i s’emmarca en la voluntat de contribuir a impulsar a la ciutat un turisme responsable. En aquest sentit, el 28 de juny passat L’Hospitalet va rebre la certificació “Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere”.

 

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400