Ajuntament de L'Hospitalet

Col·legi Avantis

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE

Avantis és un centre d’educació infantil –per a nens i nenes de 0 a 6 anys- que ofereix un projecte educatiu integral centrat en les dimensions cognitiva, emocional, motriu, social i transcendent de cada persona, per tal de contribuir al desenvolupament de tot el seu potencial. El projecte es porta a terme mitjançant les intel.ligències múltiples, l’estimulació primerenca, la pedagogia científica de Maria Montessori i del joc, d’entre d’altres.

La relació entre els pares i educadors constitueix un aspecte fonamental.

Avantis té la seva continuïtat en els col·legis Pineda i Xaloc.

EQUIPAMENTS

Aules organitzades amb racons de joc i experimentació amb llum natural, Aulas de racons, de pensament i creativitat, de psicomotricitat i música. Hort ecològic. Menjador. Pati amb tallers de joc (xarranques, dòmino gegant, bàsquet, futbol…). Monitors digitals interactius.

SERVEIS

Menjador amb cuina pròpia. Avantis English Program (7,5 hores d’anglès a la setmana a Infantil-2, Infantil-3, Infantil-4 i Infatil-5). Tutoria personal amb les famílies i amb els alumnes. Departament psicopedagògic. Acollida matinal. English Summer Camp. Activitats extraescolars (Robòtica, Mugendo i escola de musica). Assistència mèdica per accident escolar i revisions mèdiques.

Adreça

Web: http://www.avantis.edu.es
Correu electrònic: info@avantis.edu.es
Telèfon: 933355000

Aparcaments i transports públics propers

  FGC

  Metro

  Parades autobús

  Tràmits i serveis

  No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

  Agenda

  No hi ha actes previstos per aquest equipament

  Ajuntament de L'Hospitalet

  Pl. de l'Ajuntament, 11
  08901 L'Hospitalet de Llobregat
  Tel. 934 029 400