Escola Paco Candel

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE

Escola de nova creació al barri de Santa Eulàlia, acollidora i oberta a les famílies, respectuosa amb els diferents ritmes d'aprenentatge dels nens i les nenes i adaptada als nous reptes que la nostra societat ens planteja.

El nostre projecte educatiu inclou l'aprenentatge actiu de les llengües - des de P3 fins a Cicle Superior.
Amb SCIENCE, PROJECT I ART AND CRAFTS, treball per projectes, ambients d'aprenentatge, filosofia 3/12 i gestió de les emocions, racons de joc, incorporació dels dispositius mòbils - tauletes - a la tasca escolar, biblioteca escolar, tallers intercicles i internivells, robòtica escolar a Infantil i Primària, escola de pares i mares. També es duu a terme l'activitat de piscina dins l'horari escolar. Projecte "Fem tàndem: Escola i emocions".


EQUIPAMENTS
Aules d'infantil i Primària. Sala de psicomotricitat. Aula sensorial. Aula d'acollida. Aula de música. Aula de robòtica. Aula d'art. Laboratori de ciències. Biblioteca escolar. Menjador. Atenció a la diversitat.

SERVEIS
Menjador escolar. Servei d'acollida matinal. Activitats extraescolars. Servei psicopedagògic i de coordinació amb altres serveis educatius. Servei de recollida de l'esplai del barri.


 

Adreça

Web: https://agora.xtec.cat/escolapacocandel/
Correu electrònic: a8069736@xtec.cat i epacocandel@gmail.com
Telèfon: 932635810
Fax: 932635810

Horaris

Horari lectiu: 9 a 12.30h i de 15 a 16:30h

A partir del 7 de juny de 2021 es realitza horari compactat de 9 a 13h. (Els alumnes que utilitzen el servei de menjador surten a les 15:30h.

Aparcaments i transports públics propers

  FGC

  Metro

  Parades autobús

  Tràmits i serveis

  No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

  Agenda

  No hi ha actes previstos per aquest equipament

  Ajuntament de L'Hospitalet

  Pl. de l'Ajuntament, 11
  08901 L'Hospitalet de Llobregat
  Tel. 934 029 400