Ajuntament de L'Hospitalet

Bibliomercat de Santa Eulàlia 

Escoltar contingut (nova finestra)
Bibliomercat

Descripció

El Bibliomercat Santa Eulàlia està situat al Mercat municipal homònim al centre neuràlgic del barri de Santa Eulàlia. Neix per ser un punt d’extensió bibliotecària a la zona i sota la supervisió de la biblioteca Central Tecla Sala, la central de l’Hospitalet. El Bibliomercat comprèn dos locals i està situat en la part exterior compartint espai amb les altres parades del Mercat.

El Mercat de Santa Eulàlia es va construir entre 1929 i 1930 i ha estat reformat en 1990, 1998 i 2004. Aquesta darrera va respectar la seva estructura de creu grega, però va transformar totalment el seu aspecte i el va dotar d'instal·lacions modernes i nous espais.

Fons bibliomercat

El fons del Bibliomercat està dotat de les més recents novetats de novel·la, literatura juvenil i còmic, així com de clàssics de la literatura universal. Amb relació al fons de matèries compta amb una àmplia selecció de documents sobre cuina, benestar i desenvolupament personal. També inclou els títols més recents de la cartellera cinematogràfica i una col·lecció de referents del 7è art en DVD. A més, té un fons infantil de llibres d'imaginació, coneixements i còmics per als més petits de casa. És i serà un fons en constant renovació a disposició de tots i totes les usuàries.

Préstecs d'ordinadors portàtils

El Bibliomercat ofereix el préstec d’ordinadors portàtils per connexions ràpides de trenta minuts.

Centres d'interès

Centre d’interès barri de Santa Eulàlia

El Bibliomercat posa a disposició de la ciutadania un centre d’interès de documents relacionats amb la història de l’Hospitalet de Llobregat i del barri de Santa Eulàlia.

Centre d’interès Mercat de Santa Eulàlia

Així mateix, el Bibliomercat té la intenció de formar un centre d’interès de documents relacionats amb la gestió de mercats municipals, locals i petits comerços.

Bústia de retorn

El Bibliomercat disposa d'una bústia de devolucions per tal de facilitar als usuaris el retorn dels documents dins l’horari de 8 a 20h d’obertura de l’espai exterior del Mercat de Santa Eulàlia. Cal tenir en compte que les devolucions es processaran quan obri el Bibliomercat i es faran efectives amb data de l’últim dia d’obertura.

El Bibliomercat es reserva el dret de deixar la bústia fora de servei quan es prevegi una situació que pugui comportar danys per als materials dipositats.

Adreça

Web: http://www.bibliotequeslh.cat/2339441_1.aspx?id=1
Correu electrònic: bibliomercatse@l-h.cat
Informació: 667 804 717

Horaris

  • Dimarts: de 16 a 19 hores
  • De dimecres a divendres: de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores
  • Dissabtes: de 10 a 13 hores
  • Nadal, Setmana Santa i estiu: horaris especials

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400