Ajuntament de L'Hospitalet

Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

Escoltar contingut (nova finestra)
Exterior facade of Barrina Tower

Descripció

Torre Barrina, a més de centre municipal de creació multimèdia de L'Hospitalet, és el motor de la innovació social de la ciutat.

. És un espai obert i d'inclusió que promou i acompaya l'evolució de qualsevol projecte ciutadà que, mitjançant l'experimentació, la creativitat i la tecnologia, s'orienti a tenir més impacte social.

. És un equipament extraordinari que persegueix impulsar processos d'innovació ciutadana que esdevinguin part de l'ecosistema cultural, social i econòmic de la ciutat.

La nostra acció està orientada a:

Connectar persones, col·lectius i projectes (socials, educatius i tecnològics) per tal de generar complicitats i despertar la capacitat creativa de la gent.

Generar comunitats d'aprenentatge i experimentació per prendre consciència del nou entorn i dels reptes i les oportunitats de la innovació social.

Sumar innovació en projectes col·laboratius que generin més impacte social positiu a la ciutadania i sentiment de pertinença a L'Hospitalet.

Acollir creadors, mostrar-los el talent de la nostra ciutat tot posant-lo en valor i acompayar-los en el seu recorregut, en l'experimentació creativa i en la divulgacio del seu coneixement.

Ser el lloc de trobada per a la producció i/o col·laboració en projectes ciutadans oberts; generar espais extraordinaris introduint dinàmiques de gamificació, competències STEAM i entorns immersius, i aplicar una mirada de gènere de forma transversal.

Aquest servei públic està a la teva disposició per:

Aconseguir la cessio d'espais i de recursos per a la informació, la producció i la difusió de projectes audiovisuals i multimèdia.

Trobar suport tècnic multimèdia per a projectes socials, educatius o comunitaris.

Incorporar elements tecnològics o digitals per evolucionar en la vostra estratègia de comunicació.

Generar experiències o esdeveniments a la ciutat que apropin les persones al seu territori o generin nous entorns per a l'experimentació i el coneixement.

Compartir el vostre talent, hobby, recerca o professió amb la resta de la comunitat interessada.

. Malgrat tot, el que realment volem és que a Torre Barrina hi trobeu un entorn de col·laboració de creativitat, de diversió, de connexió social i, en definitiva, un lloc extraordinari on poder realitzar la vostra pròpia experiència d'innovació social.
 

Adreça

Web: https://torrebarrina.l-h.cat/inici.aspx
Correu electrònic: torrebarrina@l-h.cat
Telèfon: 628903234 (Whatsapp)
Centraleta: 93 403 63 50

Horaris

De dilluns a divendres, de 8 a 21 h.

Observacions

Parc de la Marquesa

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400