Ajuntament de L'Hospitalet

Escola bressol Paf el Drac Màgic

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE

A la nostra Escola Bressol treballem una sèrie d’activitats i aprenentatges de diferents àrees d’experiència i desenvolupament interrelacionades entre sí, on es contribueix al desenvolupament integral dels infants acostant-los al món que els envolta, dotant de sentit i significat tot allò que aprenen i observen i animant-los a participar activament del propi coneixement, sempre respectant la individualitat i característiques pròpies de cada infant que el fa únic amb necessitats, motivacions i interessos diferents de la resta. La relació i la comunicació amb les famílies és diària i obrim l’escola per compartir reflexions i vivències. En tot moment, mantenim a les famílies informades del desenvolupament del seu infant i establim un bon vincle per treballar conjuntament en un objectiu comú: formar a futures persones felices, solidàries, curioses i critiques davant el seu entorn.

EQUIPAMENTS

Tres aules. Una sala d’usos múltiples. Un pati molt ampli i assolellat. Cuina pròpia. Totes les aules i el mobiliari estan adaptats a les característiques de les diferents edats i tenen les mesures de seguretat adients segons normativa.

SERVEIS

Servei de menjador amb cuina pròpia. Servei d’acollida al matí i a la tarda. Assessorament psicopedagògic. Servei pediàtric. Col·laboració amb diferents serveis de l’àmbit educatiu, social i preventiu (Baula Creix, Serveis Socials, escoles...). Escola de famílies on fem xerrades i tallers per tractar temes relacionats amb l’educació i salut dels infants impartits per especialistes.

Adreça

Web: www.pafdracmagic.cat
Correu electrònic: lidia@pafdracmagic.cat
Telèfon: 934321216

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400